måndag 19 mars 2012

Frustration

Jag är frustrerad.

Jag har så mycket jag vill publicera bilder på, så mycket jag vill visa er men eftersom jag är lite småpretto så kan jag ju inte lägga upp oredigerade bilder här. Mhm... varför bara sätter jag mig inte och redigerar bilder då? Jo därför att den enda dator som vi har bildredigeringsprogrammet på den har maken okuperat i nästan en vecka. Han är "in the zone" vad det gäller pokerspel påstår han.

Min man är periodare när det gäller nätpoker. Det kan gå flera månader utan att han spelar särskillt mycket och sen, som en blixt från blå himmel, fylls våran familjekalender av turneringar han eskar tid för att få spela. han behöver verkligen få en ny dator snart, så jag kan ha den andra i fred... Eller så köper jag en ny till mig, när vi får pengar till det.

Det värsta är att när jag inte får fixa mina bilder så sitter jag och gör massa nya roliga pysselprojekt som jag sen fotograferar för att inte hinna redigera bilderna och så vidare och så vidare. Igår började jag ett nytt virkprojekt, det ska bli en liten strandväska. Måste köpa mer garn ikväll...

1 kommentar:

Fröken Pyssel sa...

åh, irri! Men jag tycker sjääälvklart att det är DU som ska ha en ny dator :-)