fredag 13 januari 2012

Hur bra jobb gör man egentligen...

...när man sitter hemma 21:30, med andra glaset rödvin, en skål men chips (fan, vad jag älskar chips! Det är nästan lite tramsigt.) och sammanställer dagens informationsmöte som man var på med färgglada pennor och börjar känna sig lite såsig i huvudet. Jag gissar, inte särskill bra. Då är det läge att koppla ner FTPn och gå till maken och titta på film, va?

Jag har ju gnällt lite över att jag har så smått börjat ledsna på mitt jobb (eller, tvärledsna. Jag tycker det är skittrist 90% av tiden), det är inte så spännande och intressant som det var för 3 år sedan. Jag vill något mer och jag vill utvecklas. Däremot så har jag ingen större lust att utvecklas mot specialist inom ett ingenjörsområde. Fasiken, jag vill ju bestämma juh! Så jag tog faktiskt saken i egna händer och i höstas så sökte jag en gruppledartjänst på det företag jag arbeter. Tyvärr fick jag inte tjänsten men chefen fick upp ögonen för mig så nu har jag fått lite nya arbetsuppgifter.

Södertälje är bye, bye (har kommit på att jag kan blogga om pungkulor på bussen till jobbet!), så jag slipper den förhatliga södertäljevägen och essingeleden. Så nu sitter jag och gör säljarbete och det ville sig så väl att jag nu nästa vecka ska upp och försöka sälja in en tjänst tillsammas med VD och vice VD. Sug på den ni! Skönt att jag inte känner någon prestationsångest alls...

1 kommentar:

Kinaina sa...

Kommer gå så jävla bra ;)