torsdag 9 februari 2012

Hej då Direktör Groda!

Ja, nu har morsan varit ut och svirat lite. En kollega, en av de bästa, har gjort sin sista dag idag. Himla tråkigt för oss (andra kollegor) men jag tror att det är himla bra för honom. Som brukligt är i vår grupp så måste vi har after work när någon av oss slutar. Tyvärr är det den enda gången som vi har AW, men bättre än inget alls.

Idag gick vi ut och åt, som vi alltid gör, och det slutade på Lemon bar. Eller, jag slutade där. Vetetusan vad de tokiga ungdomarna hittar på sen.

Jag vill bara skriva att jag kommer sakna Direktör Groda (nä, han heter inte så) som fick sitt namn för att han i sin tidigare karriär gjorde det nödvändigt för oss att tala om att "har man trampat i klaveret ska man stå still. Inte fortsätta kliva runt.". Det har varit himla många goa glada skratt i gruppen tack vara honom. Ofta har vi skrattat åt honom, men minst lika ofta med honom. Nu på senare tid har det inte varit fullt så många Grodor... Faktiskt inga alls sen jag kom tillbaka från lastbilsfabriken.

Ja du Grodan, du har varit en fantastisk arbetskamrat. Lycka till och natti, natti!

1 kommentar:

Fröken Pyssel sa...

Japp, han är saknad, direktör Groda :-) Fast jag hörde att han skulle bjuda oss alla på en fantastisk hemlagad lunch ;-)